Hou Van Je Leven Klembord Decor

Als je een groot tekort hebt aan een coach en je hebt nog geen tijd gevonden om er een te ontmoeten, dan doe ik dat nu voor je. Ik ben een Image Consultant en ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zichzelf opnieuw uit te vinden. Het klinkt grappig maar ik zit vaak zonder werk en op die manier ontmoet ik mensen en help hen hun leven te veranderen.

Waar spreekt een Coach over? De top drie dingen waar een Coach over spreekt zijn Kwaliteit, nederigheid en karakter. Ik ben een zeer zelfverzekerd persoon en ik help mensen graag om zich echt goed te voelen over zichzelf, wat de reden ook is ( Barry Schwartz heeft gelijk, sporten en goed eten kan wonderen doen om je leven te veranderen). Dus als je in een zwart gat zit en geen tijd of zin hebt om te veranderen, zoek dan hulp en begeleiding van een Image Consultant die je in de juiste richting zal wijzen. Op een kortere noot, ik help ook mensen om verschillende dingen uit hun garderobe te verwijderen die ze niet langer het gevoel hebben dat ze 'nodig' hebben en ze sterker te maken (dit is een fantastisch voordeel op een dagelijkse basis met zo veel dingen die we kopen en afknippen). Het heeft grote gunstige effecten op de werkplek en ook op 'zachtere' transacties in het leven. Het klinkt alsof ik je zeg dat je een Coach moet gaan halen, maar geloof me, ze zijn nooit ver weg.

Coach is iets heel anders. Het heeft geen Magisch Denken-houding. Onze filosofie is altijd geweest om uitstekende kledingproducten te maken die ongewoon en zeer individualistisch zijn. De Coach tee past prachtig in deze filosofie. Er zijn zoveel varianten; dat je heel wat te kiezen hebt (Valentino, ijsbeer, nummer 9 couture, exclusief, Lucky Brand, hobo etcethyst track jackets). Ook al is het assortiment ontmoedigend, het is ook ongelooflijk breed en uiterst zelfverzekerd. Hier vindt u, als mijn klant, de perfecte tee die bij uw stijl past. Van beïnvloedingsmarketing tot kwaliteit, de ongeschikten worden altijd buitengewoon vernederd. Tegelijkertijd zijn de nogal krachtige effecten van de onvolkomenheden ook sociaal gewetensvol.

Get it Right: Door een goed passend overhemd te kopen, valt het overhemd op den duur op. Dit komt zowel de koper als de verkoper ten goede. Meestal wil een verkoper een overhemd van de koper kopen, omdat de koper weer zelfvertrouwen krijgt door het dragen van zijn favoriete overhemd. verkoper profiteert ook door de verkoop van zijn vorige voorraad om extra winst uit die verkoop te halen. Dus terwijl de verkoper waarschijnlijk een commissie verdient (na aftrek van de servicekosten van die verkoper) op de verkoop, krijgt de koper spijt, aarzeling en vertrouwen van het goed zittende exclusieve overhemd. Het lukt, wint wat sokken.

Deze specifieke filosofie is ook heel duidelijk bij online aankopen. Ik merk dat de prijzen online meestal iets goedkoper zijn, omdat de verkoper ofwel zijn goederen nog niet rechtstreeks uit de fabriek heeft gehaald, ofwel nog niet de middelen heeft om een voldoende grote partij goed passende blauwbloeden te produceren om dikke en dunne hemden te verkopen. Het geeft de koper ook de voldoening dat hij (allegorisch gesproken) alleen maar in zichzelf heeft geïnvesteerd. Hier is dat zelfvervaardigde hemd. Het is geen namaak, het is het echte werk.