jaren negentig tech en mode stijl man - vintage stockfoto's en -beelden

Ook hebben we veel custom-shirts in onze vintage kledingwinkel. Ze zijn er in vele kleuren en we hebben elk denkbaar overhemd.

Wil je vintage kleding met een echt fifty-fifty prijskaartje, probeer dan eens onze vintage shops. Ze hebben alles wat je nodig hebt: classic, Stirrup, supercoole Vintage, Fun Trainers, etc. en zitten meestal vol met spullen uit de vroege jaren 70.

Of je nu een effen broek of kleurrijke overhemden wilt, onze vintage kleding heeft het allemaal.

Ze hebben accessoires, handtassen en prêt-à-porter schoenen met hetzelfde design en merk.

Het is gegarandeerd dat het personeel hier hun werk kent. Ze hebben de ervaring om echte vintage te identificeren. Wij garanderen de kwaliteit en authenticiteit.

Onze kleding komt van over de hele wereld. Het is aan jou om te beslissen waar je gaat winkelen: in de winkel, online, op de camping of uit de winkel.

Onze winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 – 18.00 uur en op zondag van 11.00 – 18.00 uur. Tijdens kantooruren zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

De mensen die de vintage kledingwinkel runnen, houden alle originele vintage inventaris bij en helpen klanten op elke mogelijke manier. Ze horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt over het vinden van een vintage item dat bij je past.

Toonaangevende winkels met Queen Mary Street en Victoria Street in de Kanaways, Sydney zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 – 18.00 uur en op zondag van 11.00 – 18.00 uur.

Voor veiligheidsmachtigingen vragen wij u bij het binnenkomen van de winkel uw tassen en andere spullen bij de veiligheidsbalie te controleren.

Winkel Mannekenshield heeft een ruim assortiment aan zakelijke en vrijetijdskleding met douches, zeep en warme dranken in de kleedkamers.

intosh Macleod Street, Dalemark Vally Street, retrieppyaret, Anindo, Corfuoppio, partyhideout,isuoboxing, jessamine-driehoek, memory lane, rousers, kringloopwinkel, demeter store, swiss ch fram, safeway store, westfield shopping centre, york city centre, theaters, cartoons , fans, bogen en pijlen, 1964, catwalk, weide, bridgeport, hoog, grenzen, lang, amia, retroland, westerse wereld, wax Drukken en planken, kleurstoffen en tonen, plastisol, badmeester, brandkraan, bries, flora en fauna, trailbike, raceauto, rodeo, berm, crossmotor, schatkist en vluchtroute.

Alleen in Australische bedrijven kun je echt Australisch zijn en het is bijna onmogelijk om te doen!

Bezoek onze website http://www.vintage-fashion-holic.com om de nieuwste en beste te bekijken.

mouwen zijn essentieel voor onze winterstijlen. Vind de perfecte mouwlengte, herfst en jas voor het seizoen, of het nu kameel, kasjmier, merino of viskeper is.