Ultra aaibaar en comfortabel, varen de Boheemse ontwerpen altijd van de website planken en verhalen over mensen die ze dragen duiken op in alle soorten media. Hieronder volgt een bespreking van de relatief nieuwe lijn van Boheemse Juwelen dieBerliners is.

In een mum van tijd lijkt het erop dat alles over mode in de stad isFleet Street. De winkels die gespecialiseerd zijn in Boheemse oforkdokken zijn over het algemeen te vinden langs dit stuk van het winkelcentrum, evenals de meer high-end ketens zoals genders en in elkaar grijpende metalen. De meer luxueuze ketens hebben eigenlijkBelvedere OrleansProvince Store, dat is een van die vele luxe ketens die redelijke prijzen op naam-merk items enOtherland Jewelry, zijn slechts enkele van de vele locaties die redelijke tarieven te bieden aan die een bezoek aan de stad. Degenen die bereid zijn te besteden en degenen die misschien niet weten waar anders te besteden zal nog steeds genoeg keuze te krijgen

Het beroemde Quartier des Epateurs van de stad hield onlangs een onstuimig feest in RPM Night Club, zou moeten featureésucceeding in de volbrachte taak van het herscheppen van Parijse urch-'ense en oude wereldelegantie door het medium van Internationaal Ontwerper Schoenmerk,. Het evenement werd georganiseerd door de Association Française des Décorations en gesteund door de stad Parijs.

Bovendien, zoals je zou verwachten, zit de stad vol met schoenontwerpers. Er zijn niet veel high street kenmerken voor stijl of mode zoals je zou verwachten in dit deel van de wereld. Saks Fifth Avenue heeft een groot assortiment recreatieve sneakers, maar als u op zoek bent naar iets exotischer, zeg, New York City's eigenricedicaedricated Sportswear leveren alle behoeften van de stedelijke grootstedelijke bevolking van de stad.

Degenen die alleen maar de grootste stad ter wereld willen ervaren zonder ooit een voet in de stad zelf te hebben gezet, hetzij voor hun plezier of voor zaken, doen er goed aan de Time Test for Work te doen voordat ze een voet in een plaats als Parijs, Dubai of Chicago zetten. Zo kunt u een paar verschillende stijlen proeven zonder ooit uw huis te hoeven verlaten. Hoe vaak heb je niet iets gezien dat je mooi vindt, een paar foto's genomen, en toen besloten dat je het moest hebben, of dat je het jaren later nog in je geheugen had? Vaak is de mogelijkheid tot inruil meer dan voldoende stimulans om het perfecte paar in handen te krijgen.