Ibiza tas

Ouders die hun kinderen deze zomer willen verwennen, maar niet willen dat ze weten dat dit ten koste gaat van hun portemonnee, kunnen overwegen om een paar Ibiza-tassen te kopen.

Deze luxe strandtassen zijn prachtig genoeg om gewoon mee te nemen, maar ook geraffineerd en chique genoeg voor gasten om te gebruiken op feestjes of familiebijeenkomsten. Van designerhandtassen tot praktische opbergoplossingen, we hebben hier voor elk wat wils – laat uw kind(eren) ze deze zomer niet besmeuren met al die zonnecrème!

Wat is een Ibiza tas?

Een Ibiza tas is een mooie en dure manier om je kind(eren) mee op vakantie te nemen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, stoffen en kleuren, en variëren van ongeveer $3.000 tot $15.000. De tassen worden met de hand gemaakt in Spanje, en zijn uiterst duurzaam en waterbestendig. De tassen zijn zo ontworpen dat ze passen bij het groeiende lichaam van een kind, met ruimte voor sportkleding en extra uitrusting.

Gestileerde Ibiza tassen voor jong en oud.

Een verblijf op Ibiza in de zomer is iets dat je maar één keer in je leven meemaakt. Als je dit jaar de kans hebt om je kinderen mee te nemen, wil je zeker vooruit plannen en een paar tassen voor ze kopen om ze warm en droog te houden. De ontwerpen van Ibiza tassen variëren van klassiek tot bizar, en kunnen met de hand worden gemaakt of gebaseerd zijn op een ontwerp in een computerprogramma. Omdat ze op bestelling worden gemaakt, worden de tassen onmiddellijk verzonden en kunnen ze een beetje verschillen van de tas die u online ziet.

Perfecte strandtassen voor familie-uitstapjes

Een van de beste dingen aan Ibiza tassen is dat je ze mee kunt nemen op familie-uitstapjes. Of je de kinderen nu meeneemt op een dagtripje naar de resorts of elk weekend naar het strand brengt, deze tassen zijn perfect om ieders spullen georganiseerd te houden en hun kleren schoon. De tassen bieden voldoende ruimte voor waterflessen, zonnebrandcrème, dansschoenen, handschoenen, speelgoed, boeken, enz. en zijn duurzaam genoeg om bestand te zijn tegen het dagelijkse misbruik dat kinderen meebrengen naar het strand. Als u een rugzak meeneemt, past deze gemakkelijk in een van de tassen. U vindt tassen in een verscheidenheid van ontwerpen, stoffen, en prijzen, dus het is een goed idee om te winkelen rond alvorens te kopen een tas.